Satu-satunya Yang Berterusan Dalam Hidup Adalah Perubahan Sbobet

Anugerah MVP diputuskan dan diumumkan sebelum playoff NBA tamat. Ia diputuskan sebelum pusingan pertama tamat! Apakah keputusan akhir? Pengumuman hari Rabu ialah Steve Nash akan memenangi Anugerah MVP kedua berturut-turut.

Walaupun saya rasa Nash tidak layak mendapat MVP kedua, ia adalah sesuatu yang saya tidak percaya adalah benar. Penyokong Nash akan berhujah bahawa dia mempunyai musim statistik yang lebih baik tahun ini berbanding musim lalu apabila dia adalah pilihan yang jelas untuk menjadi MVP. Walaupun mata Nash meningkat daripada 15.5 kepada 18.8 setiap perlawanan musim lalu, tahun lalu masih tahun lalu. Yang penting, Lebron James dan Kobe Bryant tidak berada dalam playoff tahun lepas dan tidak mempunyai kaliber musim yang sama seperti tahun ini. Hujah saya ialah pemain lain lebih berhak menerima anugerah itu Sbobet malaysia.

Pada malam Rabu, Nash telah diposterkan dengan cara yang tidak pernah dilihat oleh sesiapa sebelum ini. Anda mungkin tertanya-tanya siapakah pemain yang mendera Nash dengan begitu teruk. Ia adalah Kobe Bryant. Dia seorang lagi calon terbaik untuk menjadi MVP dan seseorang yang lebih berhak mendapat penghormatan daripada Nash. Dunk suku keempat Bryant membuatkan Nash kelihatan bodoh di televisyen nasional. Ia memastikan kemenangan Lakers ke atas Suns. Sekarang mari kita kembali kepada isu yang dihadapi.

The Suns mungkin tidak layak ke playoff. Siri ini kini berada pada satu perlawanan setiap satu selepas kemenangan 93-90 hari Rabu oleh Lakers. Lakers akan kembali ke Los Angeles dengan kelebihan di gelanggang sendiri. Mereka juga mempunyai kawalan ke atas siri ini. Kita semua tahu Kobe akan tampil untuk penonton tuan rumah, kerana Lakers kini 27-14 di laman sendiri musim ini. Di manakah itu meninggalkan Nash, jika pusingan ini adalah perhentian terakhir untuk Suns? Walaupun dia tewas kepada pilihan ketujuh Lakers pada pusingan satu, dia gembira berada di rumah dengan trofi MVPnya. Adakah anda masih ingat Charles Barkley, yang merupakan salah seorang MVP asal yang tidak memenangi Kejohanan NBA pada tahun 1993? Ia adalah tahun 1993, yang kelihatan seperti lama dahulu. Jawatankuasa MVP dapat menyelesaikan sesuatu ketika itu. Lebih ironis, Barkley memenangi anugerah itu semasa bermain untuk pasukan Nash’s Suns.

Lebih-lebih lagi, walaupun Suns tewas kepada Lakers pada pusingan pertama, jelas Kobe adalah MVP. Saya tidak fikir begitu. Dia mencatat purata 35 mata setiap perlawanan pada musim biasa dan membantu Lakers, pasukan yang sangat berjaya, kembali ke playoff dengan rekod 45-37. Dia juga mungkin membawa mereka ke pusingan kedua sebagai tujuh pilihan. Pasukan ini tidak akan dapat merancang untuk Draf Loteri tanpa Kobe.

Bagaimana dengan Lebron James? Pilihan keempat dari Timur ialah Cleveland Cavs. Saya ulangi, Cleveland Cavs adalah pilihan keempat di Timur. Cavs memenangi 50 perlawanan musim ini. Ini adalah satu pencapaian yang luar biasa. Lebron membuat penampilan sulung playoffnya, menjaringkan satu triple-double menentang Wizards. Playoff mesti dikira dalam undian MVP kerana ia adalah tempat legenda dibuat.

Saya tidak bermaksud untuk bersikap negatif, tetapi Nash adalah pemain yang bagus dan mempunyai musim yang baik. Bukankah MVP sepatutnya menjadi pemain yang hebat dengan musim yang menakjubkan? Soalan ini akan membantu anda menjawab soalan tersebut. Pasukan manakah yang lebih terjejas jika anda mengambil Kobe dari Lakers atau Nash dari Suns? MVP 2006 anda adalah jawapannya. Izinkan saya memberi anda petunjuk. Ia bukan Steve Nash.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *